kr 12 999,00
På lager
SKU
685

Med dette ekstraordinære kameraet med 16 megapiksler er det utrolig enkelt å ta slående bilder og 4K filmer. Den optiske zoomen på 125 x gir verdens største zoomområde på 24–3000 mm¹ ², mens den 250 x Dynamic Fine Zoom digitalt flytter den øvre grensen til å fotografere til utrolige 6000 mm.² ³ Det gir nok zoomkraft til å ta bilde av kratre på månen.

OPPSUMMERING AV DE VIKTIGSTE FUNKSJONENE

Svært kraftig zoom. Grensene er flyttet. Ta bilder med optisk zoom på 125 x (24–3000 mm) og Dynamic Fine Zoom på 250 x (6000 mm).² ³

Bilder som forbauser. Kombinasjonen av det lyssterke NIKKOR-objektivet på f/2.8, bildebrikken på 16 megapiksller, EXPEED-bildebehandlingsmotoren og støtten for RAW gir til sammen skarpe resultater.

Film med supertele i 4K. Det er enkelt å ta opp 4K/UHD-filmer med 30p eller videoer i full HD (1080p) med bildefrekvenser på opptil 60p. Film med stereolyd, og dra nytte av ren HDMI-utgang.

Stødig fotografering. Dual Detect optisk bildestabilisator motvirker effektene av kamerabevegelser og gir skarpere stillbilder og filmer. Modusen med aktiv bildestabilisator gir mer stabilt bilde i søkeren og på skjermen.

Enhver vinkel. Den lyssterke LCD-skjermen på 3,2 tommer med 921 000 punkter kan vippes og dreies nesten i alle retninger.

Anvendelig zoomkontroll. Et stort grep og zoomkontroll på siden gir enkel håndtering. En knapp for tilbakestilling av zoomen trekker objektivet raskt tilbake fra supertele til en videre vinkel og gjør det enkelt å fange opp motiver som har forsvunnet ut av bildet.

Perfekte resultater. Med støtte for RAW kan brukere lagre og eksportere ukomprimerte bildefiler til etterbehandlings- og redigeringsprogrammer.

Del de fine bildene. Med SnapBridge-tilkoblingen kan brukerne synkronisere bilder med en smartenhet mens de fotograferer. SnapBridge gjør det også mulig å bruke smartenheten til å ta bilder fjernstyrt.

Write Your Own Review
Du omtaler:Nikon P1000