kr 2 499,00
Bestillingsvare
SKU
10392

 

Updated V2 features (May 2018): Luggage pass-through on the rear panel, upgraded FlexFold dividers, more durable fabric on small internal pockets, and upgraded weatherproofing treatment to the exterior shell. V2 available in Charcoal and Ash colorway, V1 still available in Tan at a discounted price while supplies last.


En førsteklasses daglig arbeidshest for dine viktigste saker. The Everyday Messenger er laget for fotografer, folk på reise, pendlere og alle i mellom. Det er mer enn bare en innovativ kamerabag, det er et stort skritt fremover for alle bager. Patentert MagLatch lukkesystem. Origami-inspirert FlexFold romdelere. Det væravstøtende ytterstoffet tilpasser seg etter om du har med deg mye eller lite. Dedikerte Capture festepunkter og rask tilgang til hovedrommet (uten å åpne lokket) laget med tanke på fotografens arbeidsflyt. En svært justerbar, foret, skulderstropp i setebeltemateriale tillater bruk både som budbag og skulderbag.

 

 

For kamera og hverdagsbruk
Everyday Messenger er for alle. Enten du har med kamera over alt, noen steder eller ingen steder. Med flyttbare romdelere og en intern layout laget med reisende og pendlere i tankene er den ganske enkelt noe for alle.

 

Plass til alt
Nå trenger du ikke lenger gå rundt å ønske at bagen din hadde plass til akkurat det ene tingen du alltid har med deg over alt. The Everyday Messenger har en intelligent layout med en unik sammensetning av anvendelige lommer som kan huse omtrent hva det skulle være.

 

Tilpassningsdyktig til all slags utstyr
Solig mulit-panel design
Det unike paneldesignet i hele bagen gjør at den tilpasser seg innholdet uten å miste formen.


Flex-Fold skillevegger
Origami-inspirerte skillevegger er anvennelige og forhindrer dødrom.


Laptop og tablet rom
En dedikert og polstret 13-15” laptoplomme med tablet/documentrom er tilgjengelig uten å åpne hovedlokket.
Max laptop dimmensjoner: 15”x10”x2”

Plass til alt utstyret ditt
Det er plass til alt hverdagsfoto-utstyret ditt. Opp til 2 fullformat DSLR kamera og 3 linser samt tilbehør.
 

Lett å ta med stativet
Innebygde stativfester passer nesten alle stativ, fra reisevarianter til full størrelse. Inkludert med bagen får du et sillikonbånd til å holde stativbena sammen med.


Revolusjonerende låsesytem
Det patentert MagLatch systemet er muligens det eneste lukkesystemet noen sinne laget som kan betjenes uten å se og med bare én hånd. Støyløst og sikkert. Den har en magnetisk hekte og 4 låsepunkter som er pop-naglet til en stålplate inni bagen.

Magneten fester seg til platen, så drar du opp og hekten vil feste seg til låsepunket som er nærmest. Får å løsne drar du enkelt låsehendelen opp.

 

Intelligent, tilgjengelig layout
Det er to Capture festepunkter for rask ekstriør tilgang til kamera og linser.

Frontpanelet har ekstra lagringsplass til småting.

Fargekodede lommer innvendig sørger for god arbeidsflyt. Hold enkelt rede på full og tomme batterier og minnekort.

To sidelommer gir enkel tilgang til nøkler, linsedeksel og telefon. I den ene sidelommen finner du en skult stropp med integrert Anchor Link til å feste nøkkeler eller id/kort.

Godkjent som håndbagasje av flere store flyselskap. Passer lett under flysetet.

Bruk hovedstroppen eller stabiliseringsstroppen til å henge Everyday Messenger på trillekofferten for lett manøvering på flyplasser og transittpunkt.

Behagelig over alt
Den hyperjusterbare stroppen konverterer raskt bagen fra budbag til skulderbag.

Den 5 cm brede, forete, skulderstroppen sørger for komfort også når bagen er tungt lastet. Integrert for gjør at stroppen beholder sitt rene design.

Stabiliseringsstroppen kan brukes rundt livet eller overkroppen. Tilpass etter slik du trenger å ha det til en hver tid.

Bygget for å beskytte
Et værbestandig ytre forsikres av vokset 500D Kodra, med foring og DWR underlag. Førsteklasses vanntette glidelåser.

Hypalon-forsterkede stresspunkter. Stilrene stropper i setebeltemateriale, uten løse ender som henger å slenger. Stabiliseringsstroppen gjemmes diskret unna i egne lommer på sidene.

Inspirert av klassiske bud- og skulderbager fra 1960-tallet. Everyday Messenger smelter sammen klassisk deisgn med moderne materialer og funksjonalitet.

Velg din farge
Kommer i Charcoal (grå) og Heretige Tan (brun).

Kommer i 13" eller 15" størrelse


Materialer
Ulralett vokset Kodra syntetisk kanvas med DWR behandling for værbestandighet. Kryssvevd innerstoff. Vanntett galaxy skum underside. Trykkformede EVA skum veggskiller og beskyttelsespanel. Støpte og stansede aluminiumsdetaljer med sandblåst finish og beskyttende klarlakksoverflate.

Størrelse
13": 27cm (15") x 38cm (11") x 12cm (5")
15" : 30cm x 43 cm x 18 cm. Dette er gjennomsnittsmål ettersom bagen er designet for å forandre størrelse med mengden innhold.

Godkjent håndbagasje
Godkjent av alle flyselskaper. Passer under flysetet - lett!

Garanti
Livstid.

Write Your Own Review
Du omtaler:Peak Design the everyday messenger 15" ash V2