kr 31 495,00
Bestillingsvare
SKU
682

Inspirerer til maksimal kreativitet

Velkommen til en ny bildeverden med forbedret oppløsning, følsomhet, dynamisk rekkevidde, behandlingshastighet og fotografering. α7R III har proff betjening i et robust og kompakt hus. Dette gir deg mer fleksibilitet til å ta flotte bilder i enhver situasjon. Med så mye kraft, presisjon og potensiale kan du fange inn helt spesielle øyeblikk. 
 

EXMOR R CMOS-sensor på 42,4 MP4 i fullformat

Exmor R-sensorens bakbelyste design med brikkelinser uten mellomrom øker lysfølsomheten og gir deg en stor dynamisk rekkevidde, på tross av sin høye oppløsning på 42,4 megapiksler4.
 

Bildebehandlingen har blitt kraftig forbedret

En ny frontmontert LSI og BIONZ X-behandlingshastighet kombineres med Exmor R™-sensoren for å gi deg en dynamisk rekkevidde på opptil 15 trinn ved lav ISO-følsomhet til stillbilder, noe som gir fyldigere fargetoner.
 

Stort standard ISO-område på 100–32 000

ISO-standardområdet har blitt utvidet til ISO 100–32000 (kan utvides5 til ISO 50–102400), og støy har blitt redusert med så mye som et helt trinn6 midt i følsomhetsområdet.
 

14 biters RAW-utgang gir fyldige graderinger

Et 14 biters RAW-format har fyldige fargetoner fra lyse punkter til skygger, og dette er tilgjengelig selv når du fotograferer i stillegående eller kontinuerlig modus78 .
 

Kom lenger med et kraftig, lett og pålitelig design

En høyoppløselig Quad-VGA OLED Tru-Finder gir deg naturlige søkerbilder med høy presisjon. De funksjonelle fordelene til den elektroniske søkeren, som god synlighet i mørke og AF-funksjon under forstørret visning, forbedres ytterligere slik at du får enda mer støtte under fotograferingen. α7R IIIs lille og lette hus er robust og solid nok for kraftig bruk, noe som øker allsidigheten ytterligere.

Fotografer kontinuerlig i komplett stillhet

Dette kameraet kan fotografere helt stillegående med opptil 10 bps12 med AF-/AE-sporing. Det er viktig med stillhet under fotografering av villdyr, der selv den minste lyd kan bety at du går glipp av det perfekte bildet.
 

Omfattende rask hybrid AF-dekning

399 fasegjenkjennende AF-punkter som dekker ca. 68 % av bildeområdets bredde og høyde samt 425 tette kontrastgjenkjennende autofokuspunkter13, forbedrer et fokus som kanskje ellers ikke ville vært mulig.

Opptil dobbelt så rask (ca.) AF-respons14

Takket være et mye mer responsivt og forbedret rask hybrid AF, er AF-hastigheten ca. dobbelt så rask14 i mørke lysforhold.
 

AF-sporingen er to ganger mer presis6

AF-algoritmen fra α9 gjør AF-sporingen dobbelt så presis6 under kontinuerlig fotografering, selv av komplekse eller plutselige bevegelser.
 

Ikke kast bort et eneste øyeblikk

En ny multivelger, en AF-ON-knapp og berøringsfokusfunksjoner gjør fokusbetjeningen rask og intuitiv. Med to innebygde spor og kompatibilitet med oppladbare batterier med høy kapasitet som NP-FZ100 sikrer α7R III at du kan fotografere med langt færre forstyrrelser, siden du ikke må bytte medium og batteri så ofte.


 

Write Your Own Review
Du omtaler:Sony Alpha A7R III